Akrylplast

Akrylplast

Akrylplast har många olika användningsområden, dels för att den är slitstark samt för att den går att färga enkelt om så önskas och tack vare sin naturliga transparens. Fördelen med akrylplast är det lätta materialet jämfört med till exempel glas, då den är starkare och inte lika tungt som vanliga glasprodukter. Det är ett hållbart och kvalitativt material som används i såväl små produktioner på kontoret som i flygplan och ishockeyrinkar. Akrylplastens övriga egenskaper är bland annat att det är vattentåligt, styvt och påverkas inte av UV-ljus.

Varför ska du välja akrylplast?

Akrylplast är ett lättarbetat material och kan sågas, borras, graveras, slipas och även böjas vid låg värme. Tack vare sin mångsidighet kan den användas både inomhus och utomhus för exempelvis badrum och växthus. Den kan även monters och användas som skydd. Akrylplast är ett återvinningsbart material och rengörs bäst med milda och mjuka medel, såsom såpa och en mjuk trasa för att bibehålla ytglansen och undvika en matt utsida.

Vi tillverkar kundspecifika produkter i Akrylplast

Akrylplast har blivit ett populärt material som fungerar för många olika ändamål och möjligheterna är stora. Här i vår webbshop finner ni ett flertal produkter i akrylplast som ni kan beställa online. Ni hittar exempelvis broschyrfack, väggställ lådor och podier som finns direkt för leverans.

Hittar du inte det du söker är du välkommen att kontakta oss – vi är säkra på att vi har produkterna du söker. Tillsammans anpassar vi produkten efter dina behov och hjälper dig att förverkliga dina idéer.

Kontakta oss när du behöver akrylplast

Ett normalt förfarande är att kunden kommer till oss med en idé. Genom vår långa erfarenhet, kunniga personal och moderna maskinpark kan vi snabbt konstatera om idén är genomförbar i akrylplast eller inte. Vi arbetar mångsidigt med plast och produktion av plast och har gjort det sedan 1919.

Välkommen till Plastic Produkter!

BESÖK VÅR WEBBSHOP

Här hittar du produkter som kontorsartiklar, lådor, podier, exponeringsmaterial etc.

    Kan vi hjälpa er?

    Fyll i kontaktformuläret så hör vi av oss så snart vi kan.