Badtunna plast

Badtunna plast

På Plastic Produkter kan vi tillverka det mesta i plast. Bland annat så kan vi tillverka en badtunna i plast, så passa på att förbereda dig inför sommaren i tid. Vad passar då bättre än en badtunna? Vi tillverkar badtunnor efter dina önskemål, som både är lätt till vikten och lätta att rengöra, eller så kan du köpa en redan färdig tunna.

En badtunna i plast är mer hygienisk

Fördelarna med en badtunna i plast är många – de är mycket lätta att rengöra, de har lång hållbarhet och snabb uppvärmning. Plast är ett kvalitativt material som passar perfekt för just badtunnor. Det ska vara skönt att ta ett bad och med en tunna från oss blir badet behagligt och går snabbt att värma upp.

Huden är kroppens största organ och förtjänar det bästa materialet, så du gör rätt i att satsa på en badtunna i plast. Jämfört med en tunna i trä är den mer hygienisk då den är smutsavvisande, utan sprickor och skarvar där smuts kan samlas. Det finns heller ingen risk att en badtunna i plast läcker. Den är stryktålig, formsäker och ofta självbärande.

En badtunna i plast är helt enkelt ett modernt alternativ till en traditionell badtunna i trä, som inte heller kräver lika mycket tid att underhålla. Vi på Plastic Produkter har stor erfarenhet och arbetar noga med kvalitet och design.

Vilken färg du vill på din badtunna i plast!

Vill du ha din tunna i en speciell färg? Det ordnar vi lätt! Vi kan också tillverka den efter dina egna mått, så får du badtunnan precis som du vill ha den. Du kan också vara säker på att slippa färgsläpp och siktning.

Har du några andra frågor är du välkommen att fylla i kontaktformuläret så kontaktar vi dig så fort som möjligt!

Nyckelord:
Badtunna plast

BESÖK VÅR WEBBSHOP

Här hittar du produkter som kontorsartiklar, lådor, podier, exponeringsmaterial etc.

    Kan vi hjälpa er?

    Fyll i kontaktformuläret så hör vi av oss så snart vi kan.