Blankettbox

Blankettbox

Om du är du ute efter smarta kontorslösningar och enkelt vill kontrollera olika viktiga dokument och kunna sortera dem efter kategori är en blankettbox lösningen.

En blankettbox i plast är ett modernt, återvinningsbart alternativ och tack vare plasten kan du få en blankettbox med olika färger, för att enkelt få översikt och förenkla organiseringen av ditt material. Är ni många på företaget kan en blankettbox med fördel även användas för att sortera post. På så vis minskar risken att viktiga brev försvinner. En blankettbox går att skruva fast direkt på vägen såväl som stå på skrivbordet eller i bokhyllan, och den väger lite. Plast är ett mycket hållbart och flexibelt material, så möjligheterna att skapa en unik lösning som du trivs med är stor

Blankettboxar i många storlekar och format

På Plastic Produkter har vi sedan 1919 arbetat med tillverkning i plast. Vi har haft förmånen att arbeta med företag inom ett stort antal branscher, något som har gett oss stor erfarenhet. Bland annat har vi tillverkat många olika förvaringslösningar åt våra kunder.

En populär produkt är vår blankettbox som vi tillverkar i olika storlekar och format. Vi kan även tillverka en specialutformad blankettbox efter era önskemål och behov. Självklart kan blankettboxen få den färg och form som ni föredrar, vi har det som behövs för den bästa tillverkningen. Hos oss finns möjligheten att kombinera funktionalitet och design, tack vare att vi arbetar tillsammans med kunden och arbetar noga efter dina önskemål.

Köp din blankettbox i vår webbshop

Vi säljer ett stort urval av våra förvaringslösningar här i vår webbshop, bland annat blankettboxar. Har ni några frågor eller vill ni skräddarsy er egen blankettbox? Kontakta oss via kontaktformuläret så hjälper vi er. Vi är övertygade om att det inte finns någon plastprodukt vi inte kan tillverka!

BESÖK VÅR WEBBSHOP

Här hittar du produkter som kontorsartiklar, lådor, podier, exponeringsmaterial etc.

    Kan vi hjälpa er?

    Fyll i kontaktformuläret så hör vi av oss så snart vi kan.