Plast formsprutning

Plast formsprutning

Plastic Produkter arbetar med plast genom formsprutning. Vi kan hjälpa er att ta fram plastdetaljer och produkter i flera olika typer av termoplaster. Vi har funnit sedan 1919 har sedan tidigt 40-tal arbetat med plastformsprutning. Vi är mycket skickliga på det vi gör och levererar alltid de bästa produkterna till våra kunder.

Formsprutning av plast är kostnadseffektivt

När det gäller plast och formsprutning har vi hjälpt både stora och små beställare att utveckla sina produkter inom bland annat läkemedelsindustrin, försvaret, statliga myndigheter och andra branscher. Vi vet att inget projekt är för komplicerat för oss för att vi ska kunna hjälpa till. Vi har också stor erfarenhet av design och kan därför erbjuda er fullständiga lösningar från start till mål. Formsprutning i plast är dessutom ett kostnadseffektivt och miljövänligt val.

Vi erbjuder bästa resultat av plast & formsprutning

Formsprutning är en viktig metod vid framställning av plastdetaljer. Vi har stor erfarenhet av de viktiga faktorerna inom plast, såsom trycket i sprutenheten, smältans temperatur, kyltiden och själva utformningen. Det gör att vi alltid kan leverera det bästa resultatet. Med plastformsprutning går det att enkelt skapa mönster, kompletta produktlösningar, utveckling av produkter och en unik design.

Formsprutning i plast är ett effektivt sätt för att ta fram svåra produkter i stora volymer, då det ofta ställs stora krav på yta eller noggrannhet i måtten. Vi på Plastic Produkter kan utveckla produkter som överträffar dina förväntningar. Plast är ett spännande material där möjligheter finns att designa den egenskap som krävs för ert projekt.

Kontakta oss när du behöver hjälp med formsprutning i plast

Vill ni veta mer om hur vi arbetar plast och formsprutning? Ta kontakt med oss via kontaktformuläret så kontaktar vi er så snart som möjligt. Oavsett ditt behov känner vi oss säkra på att vi kan leverera det du vill ha inom plast och formsprutning.

Nyckelord:
Plast Formsprutning

BESÖK VÅR WEBBSHOP

Här hittar du produkter som kontorsartiklar, lådor, podier, exponeringsmaterial etc.

    Kan vi hjälpa er?

    Fyll i kontaktformuläret så hör vi av oss så snart vi kan.