Plast industri

Plast industri

Välkommen till Plastic Produkter. Vi är verksamma inom plast och dess industri, något som vi arbetat med sedan 1919. Plastic Produkter har stor kännedom om plast och gedigen, mångårig erfarenhet. Vi har möjligheten att ta din idé och göra den till en konkret produkt.

Vi har bland annat hjälpt läkemedelsindustrin med design och framtagning av produkter och därför är vi säkra på att vi kan hjälpa även dig. Vi är i framkant av plastindustrin och är ett av Sveriges allra äldsta plastföretag. Vår verksamhet innefattar allt från val av material till färdig produkt och har mycket kunskap och erfarenhet av plastindustri.

Mångsidig plast industri

Vi har kunder inom områden som reklam, butiksinredning och läkemedelsindustrin. Genom plastens mångsidighet tillsammans med vår egen flexibilitet är vi säkra på att vi kan ta fram den produkten ni önskar, oavsett vilka önskemål och behov ni har. Plast är ett fantastiskt material som går att färga efter önskemål, forma efter behov och är lätt att hantera. Det är enkelt att rengöra och ett återvinningsbart material. Hos oss på Plastic Produkter kan du förverkliga många idéer och önskemål om produkter i plast.

Industri för plast i praktiken

Plastindustrin bidrar till ökad resurshushållning, och tack vare vår plastindustri har vi produkter och lösningar som annars inte hade varit möjliga. Plaster är lätta i vikt, kräver lite energiåtgång, är lätt att hantera samt är kostnadseffektiva. Plastindustrin erbjuder både hårda och mjuka plaster som är lätta att forma och designa. Därför används plast inom många olika områden och av olika branscher, från förpackningar till elektronik. Plastindustrin har samma bearbetningsmetoder som metall, fördelen med plast är att bearbetningsmetoden är mycket kortare.

Kontakta oss för mer information om plast & kringvarande industri

Har du några funderingar om hur vi arbetar med plast eller vill komma i kontakt med oss som arbetar inom denna industri, gör du det enklast genom formuläret här till höger. Vi återkommer till dig så fort som möjligt!

Välkommen till oss när du behöver plast från ett industri!

Nyckelord:
Plast Industri

BESÖK VÅR WEBBSHOP

Här hittar du produkter som kontorsartiklar, lådor, podier, exponeringsmaterial etc.

    Kan vi hjälpa er?

    Fyll i kontaktformuläret så hör vi av oss så snart vi kan.