Plast i Stockholm

Plast i Stockholm

Letar du efter plast i Stockholm? Då har du kommit rätt! Vi har sedan tidigt 40-tal arbetet med plastproduktion i Stockholm. Vi har sedan dess hjälpt stora som små företag i Stockholm att förverkliga sina idéer med alltifrån prototypframtagning till slutgiltig produkt. Vi har vår design och produktion av plast i Stockholm men hjälper företag över hela landet.

Vi har ett gediget intresse och lång erfarenhet utav design och konceptutveckling av plast och är ett företag i Stockholm som är i framkant när det gäller plastproduktion. Plastic Produkter hjälper er att omvandla era idéer till plast. Vi kan hjälpa er med utveckling av en befintlig idé eller med hela processen. Om ni letar efter en leverantör av plast i Stockholm har ni kommit rätt. För att veta mer om oss och hur vår arbetsprocess ser ut, kontakta oss gärna via kontaktformuläret.

Vill ni köpa plast snabbt i Stockholm? Vi säljer ett stort urval av våra mest populära produkter i vår webshop. Varmt välkomna till oss på Plastic Produkter!

BESÖK VÅR WEBBSHOP

Här hittar du produkter som kontorsartiklar, lådor, podier, exponeringsmaterial etc.

    Kan vi hjälpa er?

    Fyll i kontaktformuläret så hör vi av oss så snart vi kan.