Plastskivor

Plastskivor

Plastskivor – det tillverkar vi på Plastic Produkter!

Plastskivor kan ha många användningsområden. De är exempelvis bra som hjälp vid isolering, och vi på Plastic Produkter hjälper er att tillverka plastskivor efter era krav och önskemål. Fördelarna med att välja skivor i plast istället för skivor i andra material är framför allt de goda egenskaperna med plast. Plast är starkt, tåligt, kostnadseffektivt och kräver lite underhåll. Dessutom är det återvinningsbart och går att skapa i många olika färger och former.

Plast är inte bara ett material utan innefattar flera olika material. Det finns i många olika varianter, alla med olika möjligheter och erfarenheter att skapa den plastskiva som ni vill ha. Vi arbetar med alla olika typer av plastmaterial, såsom termoplast och termoelaster och ser till så att ni får rätt sort till era lösningar.

Måttbeställda plastskivor

Vi kan tillsammans med våra kunder designa och utveckla plastskivor efter specifika mått och önskemål för att passa specifika behov. Plastic Produkter arbetar både med små och stora beställare, inget är för stort eller för smått för oss. Vi erbjuder alltid hög service och hög kvalitet i vårt arbete.

Efter att ha arbetat med plast sedan 1919 har vi fått chansen att arbeta med företag inom ett stort antal branscher och i många olika projekt. Därför vet vi att vi kan hitta lösningar och ta fram konkurrenskraftiga produkter, oavsett önskemål. Ni kommer med idéerna, vi står för kunskapen och erfarenheten att förverkliga idéerna genom hela processen i enlighet med era behov.

Kontakta oss när du vill beställa plastskivor

Har ni några särskilda frågor angående vår tillverkning av plastskivor? Fyll i formuläret för att få mer information om vad för sorts plastskivor vi har möjlighet att ta fram åt er. Vi återkopplar till er snarast möjligt.

Välkommen till Plastic Produkter!

Nyckelord:
Plastskivor

BESÖK VÅR WEBBSHOP

Här hittar du produkter som kontorsartiklar, lådor, podier, exponeringsmaterial etc.

    Kan vi hjälpa er?

    Fyll i kontaktformuläret så hör vi av oss så snart vi kan.