Självhäftande plast

Självhäftande plast

Självhäftande plast finns hos Plastic Produkter!

Självhäftande plast är ett perfekt alternativ om du vill fästa till exempel en logotyp på glas eller andra material men vill att det ska vara så diskret som möjligt. Självhäftande plast är också ett bra val då det är lätt att ta bort och lämnar inga märken som exempelvis spikar och skruvar kan göra. Plast är dessutom ett bra och slitstarkt material, det är lätthanterligt och snyggt. Det är dessutom lätt att förnya plasten när ni vill det, om ni till exempel byter logga. Blir ytan smutsig eller matt är det lätt att rengöra en yta med självhäftande plast.

Vad kan jag göra med självhäftande plast?

Med hjälp av självhäftande plast kan ni enkelt och snabbt förändra en yta eller ett objekt. Det går att fästa plasten på kakel, glas eller bordsytor – bara fantasin sätter gränserna! Självhäftande plast kan även användas när man vill skydda en yta men fortfarande vill att nuvarande motiv skall synas tydligt. Eftersom plasten är helt genomskinlig blir detta möjligt.

På Plastic Produkter kan vi allt om självhäftande plast. Vi har arbetat med plast i närmre 100 år och ser effektivt till att ni får den självhäftande plast som ni önskar, vad gäller mått, design, färg och form. Vi lägger stor vikt vid slutresultatet och förverkligar era idéer så att det blir precis som ni önskar.

Vill ni veta mer om möjligheterna med självhäftande plast?

Vi tillverkar självhäftande plast efter era önskemål. Har ni ett speciellt mönster? Färg? Mått? Det ordnar vi enkelt! Hör av er till oss på Plastic Produkter via kontaktformuläret så hjälper vi er. Med vår erfarenhet vet vi att det inte finns någon form av självhäftande plast vi inte kan tillverka.

Välkommen att kontakta oss på Plastic Produkter – vi leverar självhäftande plast!

BESÖK VÅR WEBBSHOP

Här hittar du produkter som kontorsartiklar, lådor, podier, exponeringsmaterial etc.

    Kan vi hjälpa er?

    Fyll i kontaktformuläret så hör vi av oss så snart vi kan.